Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

Kako ostvariti poslovne ciljeve? | Aktualni Ugovori
 
 
TOP 5
 
 
Nedostupan dokument, obavezna prijava
Do not fill this:

Primjer sadržaja:

Kako ostvariti poslovne ciljeve?

8.7.2011, Izvor: Verlag Dashöfer

U današnje vrijeme, kada je uspjeh u poslovnom svijetu rjeđi nego ikad, a samopouzdanje u vlastite sposobnosti gotovo da niti ne postoji, više nego ikada je potrebno poraditi na sebi i svojim mogućnostima, željama, potrebama...Ono što je najvažnije u ovom trenutku da svoj ciljeve i odluke ne ostavljate po strani za neka bolja vremena. Ključno je da iskoristite sve prilike i ostvarite sve snove o životu kakav želite i kakav volite. Postavljanje ciljeva i postizanje tih ciljeva biti će vam lakše s šest koraka, koje smo za vas pripremili i koje svatko mora proći ako želi postići zadani cilj. Ti koraci će vam dati jasnije smjernice što morate učiniti da postavite put i ostvarite cilj. Zapamtite, sve što si zamislite može vam biti na dohvat ruke.  

Želja za postizanjem cilja

Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu, što morate imati neprestano na umu, objasnio je Napoleon Hill (jedan od prvih autora knjiga o poslovnom uspjehu) u svojoj knjizi „Think and Grow Rich“ u kojoj ističe; „Slaba želja može samo dati slabi ili nikakav rezultat, baš kao i mala vatra daje malo topline. Zato, prvi korak prema postizanju cilja i ostvarenju snova je zaista jaka želja da postignete taj cilj“.

Vizualizirajte sebe kako postižete taj cilj

Poznati američki biznismen Lee Iacocca rekao je: „Najveće otkriće moje generacije je da ljudi mogu promijeniti svoje živote, mijenjajući svoje stavove“. Zbog toga se svatko od nas treba pitati kako će se osjećati kada postignete uspjeh? Kako će naš život izgledati kada postignemo taj uspjeh?

...
Kraj primjera
...

Besplatan pristup ovom dokumentu imaju samo registrirani korisnici Aktualnih ugovora

.

Već sam registriran na Aktualne ugovore:

=> Prijavite se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Još nisam registriran:

=> Registrirajte se. Ostvarit ćete mnoge prednosti:

  • svaki tjedan ćete besplatno dobiti na svoju e-mail adresu pregled aktualnih vijesti, zanimljive članke, odgovore na pitanja iz područja prava, managementa i primjera ugovora

  • dobivate brzi pristup do garantiranih aktualnosti, članaka te odgovora na portalu www.aktualniugovori.hr

  • dobivate pristup velikom arhivu članaka na portalu www.aktualniugovori.hr

Registracija je besplatna i bez ikakvih obaveza.

Pretplatite se na Aktualne ugovore. Nigdje nećete naći toliko mnoštvo članaka iz područja prava, managementa i primjera ugovora, te članaka o izmjenama zakona za godinu 2013., s najvećim jamstvom aktualnosti i točnosti.

Aktualnim ugovorima smo objavili članke, koji će Vas upoznati s novim propisima. Usredotočili smo se na objašnjenje novih pojmova i odgovore na pitanja, koja će zanimati svakog odmah nakon stupanja zakona na snagu.